Presse

Vi er et fagpolitisk dialogforum rundt bedriftshelsetjeneste-området mot aktuelle myndigheter, samarbeidspartnere og media.

Vi har blant annet engasjert oss sterkt i det nye regelverket for BHT som trådte i kraft 1.1.23 og kan ta vår del av æren for at Arbeidstilsynet sendte ut brev til alle pålagte virksomheter via Altinn, om at de hadde krav til å knytte til seg BHT (forslag fra BHTB-styret i et  dialogmøte med Atil rundt hvordan man skulle informere om ny forskrift) samt at foreslåtte paragraf i Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning om at man skulle kunne risikovurdere seg bort fra å være tilknyttet BHT, ble fjernet.

Vi skriver en rekke kronikker, har vært med både på Dagsnytt18 og NRK Nyhetsmorgen samt utgir Bedriftshelsepodden. Alt for å gjøre BHTs arbeid mer kjent.

Kontakt styreleder: Pål Lillebø, styreleder@bhtb.no, tlf. 91347334

Presse-
ressurser

logo bedriftshelsetjenestens bransjeforening
Presseressurser
Styremøte 20.03.24

Referat fra styremøte

20/3/2024
logo formet som en sirkel og med hode og armer til et menneske inni samt at det står Bedriftshelsetjenestens Bransjeforening
Presseressurser
Årsmøte 2022

Vedlagt referat samt presentasjon fra årsmøte i BHTB for 2022 gjennomført 22.08.23. Husk å sette av datoen 10.01.24 for BHT-konferansen. Mer info kommer.

22/8/2023
Protokoll årsmøte BHTB 2022
Presentasjon årsmøte BHTB 2022
Bilde av Pål Lillebø
Fotograf: Katrine Lunke
Presseressurser
BHTBs befolkningsundersøkelse gjennomført av Norstat samt høyoppløselig bilde av styreleder Pål Lillebø for nedlasting

Under er BHTBs befolkningsundersøkelse som blant annet omfatter helseutfordringer ved arbeid på hjemmekontor. Ved bruk av materiale fra denne skal det refereres til BHTBs Befolkningsundersøkelse. Fotograf bilde av styreleder Pål Lillebø: Katarina Junke

22/5/2023
Last ned PDF
Last ned Excel
Last ned bilde